despre coafor cosmetica manichiura-pedichiura tratamente corporale solarium contact


ce este si cum ne putem bucura de ea?
Aromotherapia este o procedura naturala ce se bazeaza pe uleiuri din plante menite sa-ti induca o stare emotionala si psihica de relaxare. Este un tratament detensionant instantaneu de care pot beneficia persoane de varste diferite, deoarece efectul ei este de “eliberare’ a unei minti prea obosite, de relaxare si tonifiere a unor muschi prea tensionati, de alinare si calmare a spiritului.


In lumea in care traim astazi, o lume in care stressul zilnic isi pune amprenta tot mai mult asupra vietilor noastre, aromotherapia apare ca un tratament "miraculous". Cel mai important este faptul ca iti ofera un timp doar pentru tine, un timp in care poti lasa deoparte lumea de afara pentru a te relaxa total cu arome care iti imbata simturile. Incearca impreuna cu un masaj de relaxare care iti va produce un sentiment de placere unic.


Inainte de inceperea masajului terapeutul iti va pune intrebari despre starea de sanatate generala (toate informatiile fiind strict confidentiale). Acesta este momentul in care se stabileste de fapt catre care zona sau centru nervos trebuie sa se indrepte toata atentia. Ca urmare a acestui consult preliminariu terapeutul va selecta uleiurile si cremele cele mai potrivite si le va aplica in timpul masajului.


Sedintele ulterioare vor trebui insa sa fie si ele precedate de un scurt consult pentru determinarea zonelor specifice catre care se indreapta tratamentul zilei respective, deoarece tratamentele trebuie sa tina cont si sa fie in deplina armonie de fiecare data cu schimbarile de natura emotionala din viata clientului.


Tratamentele repetate sunt o sansa mai buna de a-ti mentine sanatatea, de a te relaxa si a-ti oferi sansa unui timp dedicat tie, sanatatii si frumusetii tale, intr-un cadru de armonie si relaxare.

©2004 DALI