despre coafor cosmetica manichiura-pedichiura tratamente corporale solarium contact


in ce consta un astfel de tratament?
 • se aplica cei 16 de electrozi in zonele de tratament; numarul mare de electrozi va permite sa tratati mai multe zone concomitent ceea ce faciliteaza obtinerea unor efecte uimitoare; e avatajos si pentru persoanele care nu au zone- problema foarte mari, dar care pot concetra un numar mare de electrozi in aceeasi zona, grabind substantial slabirea pentru zona respectiva. De exemplu, pentru o persoana care are mari acumulari de grasime in zona pulpelor, se pot concetra electrozii exact pe zona respectiva, urmad ca fiecare particica sa fie lucrata si deci reducerea in centimetri va fi vizibila imediat
 • sedinta dureaza 45 de min in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati ; tehnologia avansata a aparatelor noastre care folosesc un nou tip de curent va permit obtinerea uor rezultate vizibile fara nici cea mai mica sezatie de disconfort pe care ati fi putut sa o simtiti la alte aparate de acest gen folosite anterior
 • inaintea inceperii fiecarui tratament, pacienta va fi masurata, cantarita si i se va analiza masa grasa din corp pentru a se putea urmari evolutia sa pe parcursul derularii acestuia.
 • Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a treia sedinta, dar dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila, pierzandu-se minim un numar la imbracaminte.

 • Dupa un tratament de aproximativ 25 de sedinte se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii. Singurul amedament ar fi acela ca un tratament trebuie efectuat sustinut, fara pauze, cu o frecventa de minim 3 sedinte/ saptamana.

  produse folosite
  activator corporal gama Guinot, concentrat bogat in principii active printre care Alfahidroxi acizi si sodium carbonat, sulfati de zinc, cupru si magneziu pentru celulita dura; de asemenea, uleiurile de drenaj limfatic detoxifiante tot din gama Guinot, cu extracte de ulei de lavanda si de cimbrisor salbatic .

  ©2004 DALI