despre coafor cosmetica manichiura-pedichiura tratamente corporale solarium contact


Aparatul de bronzat ERGOLINE Open Sun, denumit si cabrioletul solariilor
Aparatele pentru bronzat au intrat in uz inca din 1906. Efectele acestora asupra sanatatii sunt acum demonstrate stiintific, in timp ce din punct de vedere al efectelor cosmetice beneficiaza de o larga popularitate. Solariile au intentia de a compensa soarele pentru cei care nu se pot bucura de el. O sedinta sau doua pe saptamana sunt suficiente pentru a compensa lipsa soarelui si pentru a preveni afectiunile associate nevoii luminii soarelui.


Clientii care utilizeaza solariile afirma adesea ca se simt mai bine si in forma. Numeroase cercetari stiintifice, facute in mod riguros in cadrul unor universitati sau institutii medicale atribuie spectrului de ultraviolete o serie de repercursiuni benefice asupra sanatatii:
  • reduc presiunea sangvina si riscul producerii infarctului
  • in cazul unor afectiuni renale grave (pacienti dializati), razele UV diminueaza carenta vitaminei D
  • Regleaza echilibrul de calciu si densitatea osoasa, reduce riscul de osteoporoza
  • Razele UV au o actiune pozitiva asupra bolilor de piele (acne, neurodermita, psoriasis)
  • Vitamina D3, formata sub actiunea luminii UV, este absorbita direct de inima, piele si oase. Daca este prezenta in cantitate suficienta, vitamina D3, denumita si "hormon solar", este un factor esential impotriva cancerului, a bolilor cardiace si circulatorii
  • Razele UV reactiveaza eliberarea de neurohormoni si dupa 6 sedinte produc modificari psihologice positive
Asta fara sa mai punem la socoteala aspectul fizic mult imbunatatit.


De ce trebuie sa alegem solariile?
 
Primavara
pentru a indeparta oboseala, pentru a proteja pielea impotriva agresiunii soarelui sau pentru a o pregati de vara

Vara
pentru a pregati pielea pentru vacanta, pentru a te consola daca ramai in oras, pentru a te bronza fara sa mori de cald, in mod uniform si in deplina siguranta

Toamna
pentru a prelungi vara, pentru a avea un aer proaspat si odihnit, ca sa fii in forma sa infrunti iarna

Iarna
pentru a echilibra monotonia si a fi bine dispus


La ora actuala, noua generatie de solarii reprezinta nu numai o modalitate eficienta de bronzare, ci si un tip de relaxare inedit.


Incearca aparatul de bronzat Egoline Open-Sun de la Dali, avand o forma ergonomica special conceputa pentru relaxare, cu un sistem de ventilatie oscilant, ajustant, ultraperformant, climatronic pentru o temperatura dupa dorinta, Vibra Sound pentru o ambianta audio complet noua si vei descoperi senzatia de cabrioleta in timpul bronzarii.

©2004 DALI