despre coafor cosmetica manichiura-pedichiura tratamente corporale solarium contact


ce este?
...este o combinare fericita de tratamente ce contin apa de mare cu o concentratie mare de saruri, alge si cel mai revolutionar echipament in domeniu : Ionozonobath.

Algele sunt recoltate special din mare, de pe coastele Marii Britanii si Frantei si preparate special pentru astfel de programe.

Thalassalgoterapia aduce o serie nelimitata de binefaceri pentru o multime de probleme de sanatate.

Programele sunt personalizate pentru a satisface cerintele fiecarui client, de la programe anticelulitice, antistress, dureri reumatice, pentru tonifiere, picioare obosite, anti/post-natal…

Pentru a intelege si aprecia insa cu adevarat rezultatele thalassalgoterapiei trebuie mai intai sa incerci si sa te bucuri de efectele ei de invigorare, relaxare si de calmare a durerii, cu adevarat miraculoase.

Acest tratament se desfasoara dupa urmatoarele etape:
  • se aplica o crema de peeling pe zona cu celulita; se maseaza si apoi se sterge cu un servetel;
  • se aplica apoi crema reductoare anticelulitica printr-un masaj usor
  • se aplica apoi gelul thalassalgo in strat subtire
  • apoi se impacheteaza zonele cu thalassalgo in film osmotic si se introduce clienta in termocuverta, pentru un tratament ce dureaza 45 de min.
  • se taie filmul osmotic si se inlatura stratul de thalassalgo de pe piele
  • optional, se aplica apoi crema de masaj de relaxare

Frecventa ideala
... un tratament la 2 zile, in sesiuni de minimum 10 sedinte. Algele sunt recoltate special din mare, de pe coastele Marii Britanii si Frantei si preparate special pentru astfel de programe.

Produse folosite
  • crema de peeling corporal - produs Revivre, Franta; contine particule din simburi de caisa de dimensiuni microscopice.Efectul de exfoliere asupra pielii e meticulos, pielea ramand fina si elastica;
  • Thallasalgo pudra, Thalassalgo gel - produs Franta - un tratament foarte puternic adjutant in slabire si in tratarea celulitei; contine apa , extract de alge, apa de mare, cafeina, arome, fango natural
  • gel termic - produs Franta, anticelulitic reductore - pentru toate tipurile de celulita contine agenti activi : extract de alge iodate (focus), apa de mare, agenti de hidratare, caffeina, agenti termici, oligoelemente si minerale marine.

©2004 DALI