despre coafor cosmetica manichiura-pedichiura tratamente corporale solarium contact


O sectiune speciala este cea destinata tratamentelor corporale unde iti sunt oferite o larga varietate de masaje al caror principal scop este eliberarea stresului si a durerii.


Cu totii am experimentat durerea intr-un anumit moment al vietii noastre. De cele mai multe ori un tratament rapid sau poate chiar putina odihna au rezolvat problemele. Dar, tratarea superficiala a problemelor are adesea un efect de scurta durata. In tratamentele pe care le facem incercam sa gasim cauzele si apoi sa pornim la eliminarea lor. Tratamentul ideal trebuie sa tina cont si de latura psihologica, de aspectele sociale ca si de programele de prevenire cu durata indelungata.


Toate aceste lucruri au dus la crearea unui concept nou: procedeele si tratamentele au fost plasate intr-un cadru de relaxare totala in care procedee precum electrostimularea (Slim-Up), Thalassalgotherapia si Aromotherapia se imbina intr-un mod fericit.

Thalassalgoterapia
...este o combinare fericita de tratamente ce contin apa de mare cu o concentratie mare de saruri, alge si cel mai revolutionar echipament in domeniu : Ionozonobath.

Aromotherapia
... o procedura naturala ce se bazeaza pe uleiuri din plante menite sa-ti induca o stare emotionala si psihica de relaxare.

Reflexoterapia
... se bazeaza pe principiul conform caruia, pe maini si pe labele picioarelor, exista zone sau puncte reflexe care corespund fiecarui organ, glanda sau structura a organismului.

Electrostimularea (slim-up)
... primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a treia sedinta, dar dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila, pierzandu-se minim un numar la imbracaminte.

©2004 DALI